Staabi teatel otsivad tšetšeeni võitlejad endiselt võimalusi relvade, laskemoona ja arstimite toimetamiseks piirkonda. Gruusia ja Aserbaidžaani territooriumil on märgatud mitut relvi ja palgasõdureid vedavat karavani, mis ootavad Tšetšeeniasse pääsemise võimalust.

Vene sőjaväelaste andmeil napib tšetšeeni võitlejatel hädasti arstimeid ja meditsiinipersonali, sest haavatute ja haigete hulk kasvab iga päevaga.

Vene väestaap väidab ka, et föderaalvägedele alistuda soovivad võitlejad lastakse nende komandöride käsul maha. Väidetavalt on alla anda soovijate hulk suur, kuid nad kardavad välikomandöride kättemaksu.

Vene väestaabi teatel leidsid Šatoi ümbrust läbikamminud föderaalväelased laupäeval neli blindaaži ja relvalao, kus oli kuus automaati, 400 miinipildujamürsku, sadakond jalaväemiini, 35.000 automaadipadrunit, 53 kastitäit suurekaliibrilist laskemoona, 10 suurtükimürsku, lisaks veel toiduaineid ja uimasteid.

Laskemoona hõivamise käigus tapeti seitse võitlejat.

Groznõis leidsid Vene sapöörid ja tegid kahjutuks fugassi. Veel seitse fugassi leiti ja tehti kahjutuks Tšetšeenia piiril Dagestaniga.

Tšetšeenia elanikud jätkavad Vene sõjaväelaste väitel relvade vabatahtlikku loovutamist. Laupäeval anti ära 34 käsirelva, korrakaitsejõud konfiskeerisid lisaks 8 püssi, 10 granaadiheitjat, 14.000 padrunit, 369 miinipildujamürsku, 47 granaadiheitja mürsku, umbes 2000 käsigranaati ja üle 20 kg lõhkeainet.