Algul oli mõrtsuka isik teadmata, kuid Clevelandi politsei tegi kindlaks, et mõrtsukaks on 33-aastane hiljuti vanglast vabanenud ja tapetud naisega abiellunud Davon Crawford, teatab Associated Press.

Jõhker viisikmõrv toimus neljapäeva õhtul Clevelandi lääneosas asuvas eramajas, kust korravalvurid avastasid erinevates tubadest mehe värske abikaasa ja tema 3- kuni 14-aastaste laste surnukehad, veel üks laps toimetati vigastustega meditsiinikeskusesse MetroHealth.

„Arvatavasti on tegu kõige hirmsama tulirelvaga sooritatud mitmikmõrvaga, mida ma ealeski näinud olen,“ ütles Clevelandi politsei kogenud šerif Michael McGrath, kes lisas, et Crawford on „ohuks ühiskonnale“ ja politsei rakendab kõiki abinõusid tema kiireks tabamiseks.

Agentuurile sai teatavaks, et majas, kus toimus suur veretöö, elas kaks peret. Varem end tapetud naise isaks nimetanud Lamar Arnoldi-nimeline mees rääkis, et majas elas kaks tema tütart koos oma lastega. Ühel naisel oli kolm, teisel kaks last. On teada, et Crawfordi mõrvatud naise õde jäi ellu.

Arnold rääkis politseile, et nende poolt levitataval mõrvas kahtlustatava fotol on kujutatud tema värsket väimeest Davon Crawfordi.

Politsei selgitab selle mitmikmõrva motiive ja tagamaid. Ohtliku mõrtsuka tabamiseks rakendatud operatsiooni on kaasatud helikopter, politsei otsib linna piiril sõidukeid läbi.