Mehe surma kinnitas tema kõneisik. Norra kuningas ja kuninganna avaldasid sügavat kaastunnet ja ütlesid, et Behnil oli aastaid väga oluline roll nende perekonna jaoks. "Kanname endaga sooje ja häid mälestusi seoses temaga."

On teadmata, mis mehe enesetapu teele viis, ent varem on ta avalikult rääkinud, kui raskelt lahutus printsess Märthast talle mõjus, nimetades seda süngeks ajaperioodiks.

"Ma värisesin ja hambad plagisesid," meenutas ta mullu lahutuse järgset aega usutluses ajalehele Dagbladet. "Arvasin, et suren. Mul oli selline tunne, nagu mul oleks olnud ühekorraga infarkt, insult ja lämbumishoog."

Behn õppis Mossi Waldorfi koolis ja hiljem Oslo Ülikoolis. Tal oli bakalaureusekraad ajaloos ja usuteaduses. Esimese raamatu, lühijutukogumiku "Trist som faen" ("Põrgulikult kurb") avaldas ta 1999. aastal. Mitmeid teoseid on ilmunud ka hiljem.

24. mail 2002 abiellus Behn Norra printsessi Märtha Louisega. Naine on kuningas Harald V ja kuninganna Sonja ainus tütar. Printsessil ja Behnil on kolm tütart: Maud Angelica (2003), Leah Isadora (2005) ja Emma Tallulah (2008).

Paar teatas lahkuminekust 2016. aastal. Märtha Louise sõnas toona meediale, et on kaasaga juba pikemat aega lahku kasvanud ning ei sõida enam samas rööpas. Ametlikult lahutati abielu aasta hiljem.