Protestiaktsioon Tbilisis algas juba 9. märtsil. Agentuuri Novosti-Gruzija teatel võttis 13. märtsi miitingust osa 40 opositsiooni toetajat.

Parlamendihoone ees oleval väljakul patrullivad arstid teatasid agentuurile, et nälgijate tervislik seisund aina halveneb. Ühe arsti sõnul mõjuvad protestijate psüühikale negatiivselt väljakul ööpäevaringselt töötavad purskkaevud.

Ka 2007. aasta parlamendi ees toimunud novembrirahutuste ajal töötasid väljaku purskkaevud täiel võimsusel, nii et kohati hakkas isegi üleujutama. Opositsioon teatas toona, et linnavõimud kavatsevad sel moel luua miitingulistele ebamugavaid tingimusi. Räägiti isegi, et purskkaevude tugeva veesurve tõttu on Tbilisi teiste linnaosade veevarustus katkendlik.

Nälgivate opositsionääride protestimiiting toimub ka Gruusia Natsionaaldemokraatliku partei kontoris ja parlamendispiikri Nino Burdžanadze vastuvõturuumides.

Opositsiooni teatel toimuvad samasugused üritused ka Batumis ja Kutaisis. Ühinenud Opositsiooni esindaja Gija Tortladze sõnul võtab neist osa üle 90 inimese.

Opositsioon on võimudele esitanud terve rea nõudmisi — jaanuarikuiste presidendivalimiste tulemuste häälte ülelugemine, poliitvangide vabastamine ja valmisseadustiku muutmine. Ühinenud Opositsiooni juhtkond, mille liider Levan Gatšetšiladze kaotas presidendivalimistel president Mikheil Saakašvilile, nõuab kordusvalimiste korraldamist.