Juba neljapäeva öösel leiti Kesk-Soomest Luhangassa ühe rannamaja lähedalt surnud vanem mees, kes ilmselt uppus, vahendas Iltalehti.

Reede varahommikul teatati aga rannikul asuvate Naantalin Pakinaisten suveresidentside juurest leitud mehe surnukehast, kes seal ilmselt uppus. Mees uppus ilmselt kunagi neljapäeva öö jooksul.

Samuti suri reedel ka üks vanem naine, kes läks ujuma ja kelle surnukeha leiti hiljem veest. Lisaks leiti uppumissurma tunnustega surnukeha ka Kuopio lähedalt.

Reede päeva jooksul suri aga keskealine mees Lohjalla rannas, kelle elutu keha leiti õhtupoolikul veest.

Veel üks uppumissurm leidis aset ka laupäeva öösel, kui umbes kella nelja paiku leiti Ahvenasaarte juurest noore mehe surnukeha, kelle leidmiseks kammiti merepõhja tunde läbi.

Lisaks uppumistele sai viis inimest ka liikluses surma. Reede hilisõhtul jäi Oulu kandis rongi alla mees ja suri sündmuskohal.

Samal õhtupoolikul sai autoõnnetuses surma kaasreisija, kui juht kaotas Rautalampi kandis auto üle kontrolli ja tegi raske avarii.

Samuti sai reede õhtul Imatra kandis surma noor mees, kes hukkus mootorrattaõnnetuses.

Laupäeva hommikul surid aga kaks noort meest autoõnnetuses Kuhmo lähedal. Meeste auto libises maanteelt metsa ja rullus mitu korda üle katuse.