Juri lausus venekeelsele Delfile, et kõik väheke kartsid madalat osavõttu, aga kõige järgi otsustades oli mure asjatu.

"Ma seisan täpselt keset tänavat ja siin on väga palju inimesi, nad tulevad ja tulevad. Meeleolu on väga rõõmus, nagu alati," lausus ka 10. detsembri miitingul osalenud Juri.

"Inimesed tulevad plakatite, õhupallide ja valgete lindikestega. Lindike on sümbol, demokraatia märk. Plakatid on kõigil erinevad, põhiliselt "vabade valimiste poolt" või "Venemaa ilma Putinita". Kui palju siin praegu rahvast viibib, on raske öelda. Rahvast tuleb ja tuleb. Praegu kümme tuhat, aga ma ei oska peade järgi lugeda."

"Sissepääs Sahharovi prospektile toimub läbi metalliotsijate. Politsei pean end seni rahulikult üleval. Püsti on pandud lava, kus seni mängib lihtsalt muusika," rääkis Juri.

Tema sõnul on inimesed praegu taibanud, et ei saa pooleli jätta, vaid asjaga tuleb edasi minna. "Seda enam, et peaminister rahvaga rääkides käitus eemaletõukavalt. Ma ei saa sellist jultumust taluda ei kelleltki ega ühelgi kujul. See on täielikult teeseldud jama. Ma pidasin teda targemaks. Aga see oli loll ja jõhker. Inimesed tulevad praegu välja mitte ainult ebaausate valimiste tõttu, vaid ka tema üleoleva suhtumise pärast. See puudutab kõiki. Meie riigis pole praegu keegi kaitstud. Vahet pole, kas inimesel on raha või ei. Kui riigis seadused ei tööta, pole keegi kaitstud. Ja mulle tundub, et järgmisele miitingule tuleb veel enam rahvast. Kõik lihtsalt tahavad tulemusi, aga neid pole," lisas Juri.

Meeleavalduse otseülekannet saab vaadata SIIT.