Vastava teabe Ressini erakonnastumise kohta edastas Interfaxile teatavaks „informeeritud allikas partei võimukoridorides".

Tema sõnul on meeri kohusetäitja juba avalduse kirjutanud. Samas ta ei osanud vastata küsimusele, millal Putini-Medvedevi seljatagune partei Ühtne Venemaa hakkab Vladimir Ressini avaldust läbi vaatama.

Eile õhtu ilmus samaaegselt agentuuri teatega ka lühike märge võimuerakonna ametlikul koduleheküljel, kus kinnitatakse Ressinilt avalduse saamist, kuid ei täpsustata, millal seda menetlema hakatakse.

Ühtne Venemaa teatab oma saidil, et liitumiseks ei piisa ainult avaldusest, vaid on vaja omada ka vähemalt kuuekuulist partei toetajaskonnas oleku staaži. Lisaks on vaja partei nõukogu toetajate heakskiitu.

Partei Moskva osakonna sekretär Jelena Panina ütles intervjuus raadiole Russkaja Služba Novostei, et Ressin võetakse kindlasti vastu, sest ta on juba aastaid erakonna pooldaja olnud. Ta lisas, et suure tõenäolisusega rahuldatakse tema taotlus juba täna.

Mõningail andmeil vaadatakse kõik kandidaadid Moskva linnapea kohale ja otsus langetatakse mitte hiljem kui 9. oktoobriks.