50-aastase Magomedovi ja 80-aastase Gadžijeva surnukehad leiti õnnetuspaigast. Haiglaravile jäeti 55 inimest, 32-le osutati esmaabi, kirjutab RIA Novosti.

Lennuki pardal olid veel ka Dagestani justiitsminister Azadi Ragimov, kes sai vigastada ja vabariigi ühe ülikooli rektor.

Domodedovo lennuväljal hädamaandumisel purunenud Tu-154 kuulub Dagestani õhuliinidele ja oli teel Moskvast Vnukovo lennuväljalt Dagestani pealinna Mahatškalasse. Esialgsetel andmetel lakkasid lennukil korraga töötamast kolm mootorit, generaator ja navigatsioonisüsteem. Maapinnal põrkus lennuk muuhulgas vastu küngast ja purunes kolmeks tükiks.

Dagestani võimude kinnitusel saavad hukkunute perekonnad 250 000 rubla ehk umbes 93 000 Eesti krooni suuruse summa. Raskelt viga saanud reisijad saavad 100 000 rubla, keskmisi vigastusi saanud 50 000 ja kergelt kannatanud 30 000 rubla.

Õnnetuse põhjuste selgitamiseks loodud komisjonil on praegu kolm tööversiooni: meeskonna viga, lennuki tehniline mittekorrasolek enne väljalendu ning seadmete ülesütlemine. "Esialgsed andmed räägivad sellest, et ekipaaž otsustas lennata välja kahe rikkega, mis lennukil olid," ütles tundmatuks jääda soovinud allikas uudisteagentuurile.