Šaripova ühe naabri sõnul viibis Abdurahmanova külas umbes nädala ja Mariam nimetas teda oma sõbrannaks. Seejärel lahkusid mõlemad Balahhanist. Andmeid selle kohta, et enesetaputerroristid tundsid teineteist hästi, on ka Venemaa föderaalsel julgeolekuteenistusel FSB. Ajalehe Moskovski Komsomolets andmetel võis neid omavahel tutvustada Mahhatškala elanik perekonnanimega Gadžidadajev, vahendab Lenta.ru.

Tõenäoliselt käib jutt Ibragim Gadžidadajevist, islamivõitlejate juhist, kellest sai tõenäoliselt pärast Umalat Magomedovi surma 2009. aasta lõpus Dagestani emiir. Gadžidadajev võttis enesele vastutuse Dagestani siseministri Adilgerei Magomedtagirovi tapmise eest. Dženet Abdurahmanova oli Umalat Magomedovi naine.

Šaripovi isa, Rassul Magomedov ütles Moskovski Komsomoletsile, et ei teadnud teise enesetaputerroristi külaskäigust Balahhanisse mitte midagi. Samuti väitis ta, et nägi tütart viimast korda 26. märtsil.

Üks Magomedovi poegadest, Anvar Šaripov elab Moskvas. Ajalehe andmetel võtsid enesetaputerroristid temaga ühendust enne Dagestanist lahkumist ja pärast Moskvasse saabumist. Seetõttu arvatakse, et vend oli terroriaktidega seotud.