Ohios kedratakse telekanalites viimase hetkeni valimisreklaame, et valijaid oma poole meelitada, kirjutab Washington Post.

Ohio on ajalehe teatel kõigi lahinguväljade lahinguväli, osariik mis võib rohkem kui teised presidendivalimiste tulemuse osas otsustavaks saada. Ajaleht Columbus Dispatch teatas reedel, et kohalikud telejaamad näitavad täiendavalt 7000 reklaami. Osariigis on olnud probleemiks töökohtade vähenemine tööstuses. Tööpuudus on nüüdseks aga allpool riigi keskmist ning osariigi 88-st maakonnast 80-s esindatud oleva autotööstuse päästmine presidendi poolt on aidanud majandusel taastuda. Kõik viimase kümne päeva jooksul läbi viidud küsitlused näitavad Ohios president Barack Obama edu vabariiklase Mitt Romney ees. Kui Romney tahab edu saavutada, peab ta võitma tagasi hääled vabariiklikes maakondades, mis neli aastat tagasi Obama poole üle läksid.

Teises „kiigeosariigis“ Floridas läbi viidud küsitlused näitavad, et presidendivalimised kujunevad seal loteriiks, kus võitjat on võimatu ennustada.

Väga tihe võitlus käib sel aastal ka Wisconsinis. Vabariiklased arvavad, et neil on seal teatud emotsionaalne edumaa, sest vabariiklasest kuberner Scott Walker valiti sel aastal ametisse tagasi. Aitab ka see, et vabariiklaste asepresidendikandidaat Paul Ryan on pärit Wisconsinist.