Meeleavaldajad protestisid Iraagi desarmeerimise vastu sõja abil ja nõudsid, et Ühendriigid “annaksid rahule võimaluse”. Mitmel pool olid protestiaktsioonid sama suured kui Vietnami sõja vastased meeleavaldused 1970-ndatel. Roomas osales meeleavaldustel ligi miljon inimest. Hispaanias tulid inimesed tänavale 50 linnas. Berliinis avaldas meelt pool miljonit inimest ehk tunduvalt enam kui ootasid korraldajad. Kantsler Gerhard Schröderi soovitust trotsides tuli kohale ka kaks ministrit. Protestiti ka teistes Saksa linnades.

Meelt kavade vastu Iraak jõuga relvitustada avaldati kõigis Põhjamaade pealinnades ja suuremates linnades. Helsingis osales protestiaktsioonis üle 10.000 ja Stockholmis üle 20.000 inimese.

Kopenhaageni meeleavaldus oli suurim pärast Vietnami sõda. Taanlased nõudsid, et USA valitsus igal juhul rünnakuplaanidest loobuks, meenutades tsiviilelanike võimalike kannatusi.

Sõja vastu avaldati meelt ka Brüsselis, Amsterdamis, Bernis, Viinis, Varssavis, Belgradis, Prahas, Zagrebis. Londonis osales aktsioonis poole miljoni inimese ümber.

Moskvas, nagu ka veel mitmes SRÜ riigi pealinnas tulid tänavaile peamiselt vasakpoolsed.

Ateenas võttis meeleavaldusest osa 200.000 inimest. Tegu oli Kreeka ühe kõigi aegade suurima protestiaktsiooniga. Osa protestijaist eraldus rahumeelselt kulgenud kolonnist, hakkas loopima kividega poeaknaid ja süütama autosid. Politseil tuli märatsejate rahustamiseks pisargaasi kasutada.

Meeleavaldusi korraldati mitmel pool Lähis-Idas, tänavaile USA plaanide vastu protestima tuldi ka Bagdadis. Pakistanis põletati Ühendriikide lippe.

Tuhanded inimesed marssisid Iraagi ründamise kavade vastu Tokyos. Ka mujal Aasias leidis aset massilisi protestiaktsioone. Tai pealinnas Bangkokis kogunes USA ja Briti saatkondade ette paarsadatuhat inimest, peamiselt moslemid. Suured meeleavaldused toimusid ka Malaisias, Indoneesias ja Lõuna-Koreas.

Kümned tuhanded inimesed tulid tänavaile Uus-Meremaal ja Austraalias.

Eesti aja järgi hilisõhtuks olid kavandatud sõjavastased meeleavaldused ka New Yorgis.

Meelt Iraagi ründamise vastu avaldati laupäeval enam kui 600 maailma linnas.