"Täna nähtu ja kuuldu on kinnitanud arusaama, et Ukraina on suurte muutuste lävel, et selliste juhtide ja sellise korruptsiooni tasemega enam jätkata ei saa," sõnas Mihkelson.

Opositsioonijuhid keeldusid peaministri kohast, mida neile läbirääkimistel pakuti. Mihkelsoni sõnul ootab opositsioon suuremaid muutusi. "Maidan ei lähe laiali enne, kui on korraldatud erakorralised parlamendi- ja presidendivalimised," ütles ta.

Samuti on eesmärgiks 2004. aasta konstitutsiooni juurde tagasipöördumine, parlamentaarse korra taastamine ning 16. jaanuari protestivastase seaduse tühistamine. Samuti meeleavalduste käigus kinnipeetute vabastamine, vägivalla peatamine. "Vägivald on siin igapäevane nähtus, iga tund tuleb teateid peksmiste kohta," lisas Mihkelson.

Ning Maidani jõuga laiali ajada ei ole tema sõnul võimalik - mitte ilmas suurte kaotusteta. "Selleks, et siin toimuvast aru saada, peab seda ise nägema. Siin on viiemeetrised barrikaadid. See on nagu linn linnas, siin elatakse, süüakse, antakse arstiabi ja valvatakse perimeetrit. Samas kõrval on üks tulisemaid piirkondi, kus leidsid aset ka tapmised."