32-aastane osalise tööajaga México taksojuht Jorge Iniestra alustas 2004. aastal suhet naisega, kuid varsti hakkasid talle huvi pakkuma hoopis naise tütred, teatab Reuters.

Iniestra võttis tüdrukud koolist ära ning ei lasknud neil enam majast välja minna. Lõpuks lukustas ta tüdrukud ühte räpasesse tuppa oma ema majas.

Iniestra sigitas tüdrukutele viis last ja sundis nende nooremat venda töötama ning peksis teda rihmaga või sidus alasti kinni, kui ta ei toonud koju piisavalt raha.

Ühe tüdruku peksis Iniestra surnuks ja lämmatas seejärel nende ühise kolmekuuse lapse. Nende surnukehad jättis mees enam kui kuuks tuppa vedelema. Lõpuks jättis Iniestra oma venna abiga surnukehad maantee äärde maha.

Politsei arreteeris ka Iniestra ema, vennad ja õed, ning kuritarvitatud tüdrukute ema Clara Tapia kuriteo varjamise ja nende põgenemise takistamise eest.

Kuigi México peaprokuröri Miguel Mancera sõnul oli Tapia nii hirmul, et andis kõik oma säästud ja pangakaardi Iniestrale, pöördus ta siiski lõpuks politseisse.

Noorim ellu jäänud laps, kes on kolmekuune, viidi Iniestra peksmisest põhjustatud peatraumaga haiglasse. Teised ohvrid, nüüdseks 21-aastane naine ja kolm last vanuses kaks, neli ja viis aastat on nende kaitsmiseks politsei valve all.

Mancera sõnul kannatasid Tapia ja tema tütred niinimetatud Stockholmi sündroomi all, mis tähendab seda, et pantvang identifitseerib end pantvangivõtjaga. Naised kaitsesid ülekuulamisel Iniestra käitumist.