Nürnbergi-Fürthi prokuratuur teatas, et mees tunnistas oma tütrega vahekorras olemist, kirjutab Der Focus. Mehe sõnul toimus see aga mõlemapoolsel nõusolekul.

Prokuratuuri teatel ei saanud naine pideva kontrollimise ning luku taha panemise tõttu aastakümnete jooksul põgeneda.

69-aastase mehe vastu on esitatud süüdistus ning ta on juba märtsikuust saadik eeluurimisvanglas.

Meest süüdistatakse tütre vägistamises mitu korda nädalas 34 aasta jooksul ning tütrega 3 lapse saamises. Ainuüksi mitteaegunud juhtumite arv on 497.

Prokuratuuri sõnul sundis mees oma tütart pekstes temaga esimest korda vahekorda astuma 12- või 13-aastaselt. Pärast seda, kui tütar oli endale juhiload saanud, sundis isa teda mitmel korral metsa sõitma, et teda auto tagaistmel vägistada.

Praegu 46-aastane naine sai oma isalt kolm poega, kes olid kõik puudega. Kaks last surid juba lapseeas.

Juhtum tuli päevavalgele, kui naine üritas peale ühe lapse surma ühe arsti abikaasat šantažeerida ning talle määrati tingimisi karistus. Paar nädalat enne isa vahistamist, rääkis ta oma kriminaalhooldusametnikule kõik ära.

Uurimise käigus sattus ka 46-aastase tütre ema politsei tähelepanu alla. Prokuratuuri sõnul märkas ema osasid rünnakuid, kuid need toimusid juba nii kaua tagasi, et kuriteod olid aegunud.

Mees on pärit Kesk-Frangimaa ringkonnast Baieri liidumaalt. Ametnikud ei avaldanud rohkem üksikasju ohvri kaitsmise eesmärgil.