Nimelt seavad New York Postis ilmunud pildid kahtluse alla võimaliku tulevase esileedi ametliku eluloo ja võib-olla isegi immigratsiooniametnikele esitatud andmed. Trumpid on siiani avalikult kinnitanud, et Sloveenia päritolu modell Melania Knavs saabus riiki 1996. aastal. Häda on selles, et alastifotod on tehtud USA-s, aga juba 1995. aastal.

Pealegi: väljaandega Politico vestelnud advokaat märgib, et tõenäoliselt saabus Melania riiki tavalise turistiviisaga. Turistiviisa omanikule on USA-s töötamine ja selle eest tasu saamine aga absoluutselt keelatud ja loetakse viisapettuseks. Siia alla mahub ka igasugune modellitöö, sealhulgas erootiliste piltide tegemine.

„Kui tal oli tööviisa, siis miks tal oli vaja iga paari kuu tagant [Sloveenia vahel] edasi-tagasi reisida, et selle templit uuendada?“ küsitakse väljaandes Bloomberg ilmunud arvamusloos. „Ja kui tal oli turistiviisa, siis miks ta tegeles töötamisega?“

Kui Melania tõesti immigratsiooniamentike eest midagi varjas, tekib sellest kaks probleemi. Esmalt muidugi see, et Donald Trump on suure osa oma kampaaniast pühendanud illegaalsete immigrantide kirumisele. Teiseks võib see tuua praktilisi sekeldusi Melaniale endale.