Levada keskuse korraldatud küsitluses osales 1600 inimest. Selgus, et Medvedevi töö kiidab heaks 76 protsenti ja Putini oma 77 protsenti küsitletuist. Venemaa juhtide tööd ei kiida heaks vastavalt 22 ja 20 protsenti vastanutest. Uurijad märgivad, et Medvedevi ja Putini reitingute vahe on väiksem statistilisest veast 3,5 protsenti, mis tähendab, et neid võib pidada identseks, vahendab Lenta.ru.

24 protsenti küsitletuist ütles, et hääletaksid presidendivalimistel Putini poolt, Medvedevit toetaks 21 protsenti. 51 protsenti leidis, et Venemaad peab valitsema kõva käega karm president. 39 protsenti sooviks presidenti, kes oleks valmis tegema koostööd kõigi poliitiliste jõududega.

Medvedevi toetuse tõusu seletatakse Levada keskuses presidendi poliitilise aktiivsuse suurenemisega. Keskuse asedirektori Aleksei Graždankini sõnul astus Medvedev sügisel mitmeid samme, mille rahvas üldiselt heaks kiitis. Nende hulgas on Moskva linnapea Juri Lužkovi tagandamine ning võitlus korruptsiooniga, mida seostatakse rohkem presidendi kui peaministriga.