"Algul on pisut imelik, kuid ajapikku hakkad aru saama, et see kuulub selle keskkonna juurde, ning kes uut keelenormi ei kasuta, langeb sellest keskkonnast välja," ütles Medvedev täna, külastades raadiojaama Majak, vahendab BNS Interfaxi.

"See ei tähenda, et mulle kõik selles meeldib, kuid selge on ka see, et seda uut sõnakoodi ei ole võimalik ignoreerida. Ma leian, et sellesse tuleb suhtuda rahulikult, lojaalselt," ütles Medvedev. Tema sõnul ei tähenda see, et netikeel peaks tulema igapäevakasutusse.

"Ent keel on pidevalt arenev organism ning olen kindel, et osa netileksikast tuleb nii või teisiti meie igapäevakasutusse," ütles Vene riigipea.

Vastates küsimusele, kas presidendi poole on Twitteris pöördutud ebaviisakas vormis, nentis Medvedev, et "juhtub sedagi". "Twitter on tehtud niimoodi, et seal võib iga inimene öelda kõike, mida ta mõtleb, ükskõik kui mahlakas sõnastuses ükskõik kellele, kas või Venemaa Föderatsiooni presidendile Dmitri Medvedevile või, kui tahad, ütle kas või president Obamale," ütles Medvedev, toonitades aga, et "Twitter ei ole selleks mõeldud".