McCain ei osanud telekanalile CBS nimetada oma administratsiooni kutsutavate demokraatide arvu, kuid ütles, et jutt ei käi ühest inimesest. „Need saavad olema Ameerika parimad ja targimad inimesed,“ lubas Arizona senaator McCain.

Tema arvates oma enamiku administratsioonil lasuvate ülesannete puhul parteiline kuuluvus mitte mingisugust tähtsaust. McCain tõi näiteks USA energiajulgeolekuga seotud probleemid.

Lisaks lubas McCain, et paljud tema meeskonna liikmed hakkavad tööle sümboolse aasta tasu – ühe dollari – eest, sest „nad on juba piisavalt palju raha teeninud“.

Samuti lubas vabariiklik kandidaat tuua Washingtoni tööle suure vabatahtliku töö kogemusega inimesi. Selle avalduse põhjustas McCaini asepresidendi kandidaadi Sarah Palini ja New Yorgi endise linnapea Rudolph Giuliani kriitika vastaskandidaadi Barack Obama kui sotsiaaltöö organisaatori aadressil.

McCain ütles, et suhtub austavalt igasugusesse vabatahtlikku sotsiaaltöösse ja soosib seda ning tema sõnul peaksid sellega just noored inimesed tegelema.