Sky Newsi andmeil on politsei veendunud, et see leid on seni kõige olulisem tõendusmaterjal ning see seob lapse surmaga kas ühe või mõlemad tüdruku vanemad.

Sky Newsi allika väitel näitab analüüside sobivus selgelt seda, et DNA pole sattunud autosse tüdruku riietelt või lelult, mida Madeleine’i ema pidevalt kaasas kannab, vahendab Ilta-Sanomat.

Politsei andmetel tõendab see seda, et Madeleine’i laipa on veetud renditud Renault Scenic’us viis nädalat pärast tüdruku kadumist.

Portugali politsei alustab uusi otsinguid Madeleine McCanni surnukeha leidmiseks, kirjutab tänane briti ajaleht Daily Mail.

Portugalis tüdruku kadumist uuriv politseiuurija Mark Williams-Thomas ütles Iltalehtile, et Kate ja Gerry McCanni seotust juhtumiga oleks pidanud hakkama selgitama kohe pärast Madeleine’i kadumist.

“Loomulikult oleks vanemaid tulnud võtta kahtlusalustena kohe, sest nad olid viimased, kes nägid Madeleine’i elusana.”

Mitteametlike politseiallikate teatel võetakse tõendusmaterjalideks ka McCannide elektronpost ning telefonivestluste lindistused.

Oluline pööre Madeleine’i kadumise uurimises toimus esmaspäeval, kui avalikkusse ilmus teade sellest, et labor ei tuvastanud McCannide hotellitoast kellegi muu DNA-d kui pereliikmete oma.