Lapsorjana võivad Maddyt regulaarselt seksuaalselt ahistada nii tema oma pererahvas kui valget last vaatama tulnud külalised, vahendab Iltalehti briti meediat.

Daily Express kirjutab, et lastekaubandusega võitlevate spetsialistide hinnangul võib tüdruk olla Maroko perekonnas “koduabiliseks”.

“Kui Madeleine McCann on Marokos, siis on ta tõenäoliselt kusagil lapsorjaks. See selgitaks asjaolu, mismoodi on Maddy toodud riiki märkamatult ja miks teda pole tänaseni leitud,” rääkis Maroko politseinik Hicham Alaoul Daily Expressile.

Maroko on tuntud kui seksturismi ja lapsprostituutide riik. Pedofiilide tegevus on eriti aktiivne Casablancas, Tangeris ja Agadiris. Samuti on andmeid, et riigis tegutsevad laste lõbumajad.

“Koduabilistena töötavate väikeste tüdrukute ahistamine on riigis üks tõsisemaid probleeme. Ahistajad võivad olla üsna kõrgel positsioonil olevad isikud,” seisab Maroko lastekaitsefondi raportis.

Maddy vanemate palgatud eradetektiivid otsivadki tüdrukut Marokost. Maddy välimusega tüdrukut on kümmekond korda nähtud umbes 60-aastase jõuka välimusega araabia naise seltsis.