Päästemeeskonnad jätkasid siiski Vahemere põhjaranniku linnades rusude läbiotsimist, abiks jälituskoerad ja kuuldeseadmed.

Kolmapäeval toimunud 6,7 magnituudises maavärinas sai vigastada üle 7600 inimese.

Võimude mureks on ka haiguspuhangute ärahoidmine, sest sooja on üle 30 kraadi ja kokku varisenud hoonete alla jäänud laibad on hakanud mädanema. Tsiviilkaitseametnikud on andnud päästjatele korralduse kanda kaitsemaske.

Endiselt magavad tuhanded inimesed öösiti lageda taeva all, sest kardavad jääda järeltõugete ajaks majadesse, mille konstruktsioon on maa-aluste tõugete mõjul nõrgenenud.

Side- ja elektriühenduse ning veevärgi taastamisega tegelevad võimud teatasid, et alustavad elamiskõlbmatuks muutunud majade lammutamist.

Maavärina mõjul ei varisenud kokku terved kvartalid, mitmed majad jäid püsti, kuid paljud neist said tõsiselt kannatada.

Päästetöötajate sõnul ei ole enam suurt lootust kedagi elusana leida. Reede õhtul tõid Prantsuse päästemeeskonna liikmed siiski rusude alt elusana välja kahe ja pooleaastase tüdruku.

Peaminister Ahmed Ouyahia ütles reede õhtul, et ohvrite arv tõenäoliselt tõuseb.

Kõige kõvemini sai kannatada Alžiirist itta jääv Boumerdes’i linn, kus hukkunuid on umbes 840 ja kadunud üle 1200 inimese.

Naaberlinnas Reghaia jäi 10-korruselise maja rusude alla kardetavasti kuni 800 inimest.