„Kõik ametlikult registreeritud elukoha järgi, kokku seitse rauda: gaasi, trauma, sileraudne, vintraudne. Gaasi oma pole me seni leidnud,” ütles ajalehele Komsomolskaja Pravda uurimisgrupi liige.

Korteris võttis uurijad vastu Manjurovi nutune ema. Relvi hoiti nagu kord ja kohus seifis. Konfiskeeriti viis relva: kaks karabiini Saiga, kaks sileraudset relva ja traumapüstol. Gaasipüstolit ei leitud ja ühest karabiinist tulistas Manjurov FSB juures. Veel leiti korterist palju padruneid.

„Viimastel aastatel töötas ta korraga mitmes turvafirmas, aga pärast tuli nendest kõigist ära. Viimasel ajal ei töötanud, suhtles mingite araablastega telefoni teel, ma ei saanud midagi aru, millest, ta rääkis ju nendega inglise keeles,” rääkis Manjurovi ema.

Naabrite sõnul Manjurov nendega ei suhelnud.

Tulistamise käigus FSB hoone juures Bolšaja Lubjanka väljakul Moskva kesklinnas sai eile surma üks FSB töötaja ja veel viis inimest sai haavata. Uurimiskomitee esialgsetel andmetel tegutses tulistaja üksi. Motiive pole praegu teada. Eriüksus likvideeris tulistaja tulevahetuse käigus.