"Kaubik ilmus sillale ja rammis fooriposti, mis lõi mitu inimest pikali. Seejärel väljus sealt kolm meest, 12-tollised (30-sentimeetrised) terad käes, ja suundusid Bourough High Streeti poole, pussitades juhuslikke ettejääjaid," kirjeldas taksojuht BBC vahendusel.

Sõprade ja tüdruksõbraga Mudlarki pubis viibinud Alex Shellum kirjeldas Eesti aja järgi südaöö paiku pubisse sisenenud vigastatud naist, kes palus abi.

"Ta veritses kaelast tugevalt - tundus, et teda oli kõrisse haavatud. Inimesed püüdsid teda aidata ja pubi suleti," rääkis ta. "Õues püüdsid meedikud päästa ühe inimese elu. Politsei soovitas meil oodata köögis, kuni nad ala kontrollivad."

Piirkonnas erinevaid pubisid jälgiva turvatöötaja sõnul nägi ta, kuidas kolm ründajat pussitasid nelja inimest, vahendas BBC.

Sama kanal vahendas ka piirkonnas viibinud abielupaari, kes nägid punasesse riietunud meest ründamas kolm korda noaga üht meest.

"Tundus, nagu see mees oleks püüdnud sekkuda, kuid ta ei saanud suurt teha, sest teda pussitati külmavereliselt ja ta varises pikali."