Politsei teatas, et tüdruku kannatused algasid, kui ta reedel kella 16.30 ajal kohaliku aja järgi bussist väljus, kirjutab Daily Mail.

Tundes, et üks mees jälitab teda, ületas tüdruk mitu korda tänava. Mõne hetke pärast haaras mees tüdrukust kinni ja tiris tänavalt kõrvale. Ta vedas lapse parki ja vägistas ta. Ohver jõudis lõpuks koju kella 20 ajal. Ta rääkis vanematele, mis juhtus ja nad viisid ta haiglasse.

Rünnak toimus Põhja-Londoni Enfieldi äärelinnas Jubilee Parkis.

Uurija Simon Ellershaw' sõnul oli tegemist õudustäratava rünnakuga kaitsetu väikese tüdruku vastu. „Ma ei pea ütlema, kui tõsine rünnak see oli,“ ütles Ellershaw. „Meil tuleb selliseid kallaletunge väga harva ette ja me käsitleme seda suurima tõsidusega. Tüdruk on endiselt haiglas ja talle tuli tõsiste vigastuste ravimiseks operatsioon teha. Teda toetab perekond ja loomulikult ma loodan, et ta paraneb täielikult.“

Ohvrit on haiglas küsitlenud Scotland Yardi vägistamistele ja muudele seksuaalkuritegudele spetsialiseerunud üksus Sapphire Unit.

Politsei teatel on kahtlusalune mustanahaline mees afrosoengu, tumehalli jope ja mustade kottpükstega.

Kohalikud elanikud ei suuda uskuda, et midagi sellist juhtus mõne meetri kaugusel töölt koju kõndivatest inimestest.

„Ma kujutan ette, et vaese tüdruku perekond arvas, et tal on pärastlõunal ohutu bussipeatusest koju tulla, sest sel ajal on palju inimesi liikvel,“ ütles 28-aastane Lewis Francis. „Minu tuttavad ei lase oma lastel enam üksi kooli minna – vähemalt kuni teda tabatud ei ole.“