Raamatuesitluse Briti parlamendihoone vastas olevas eramus organiseeris lord Pearson. RIANi teatel esinesid üritusel Litvinenko isa, tuntud dissident Vladimir Bukovski, Suurbritanniasse põgenenud endine KGB ohvitser Oleg Gordievski, Londonis elav endine tšetšeeni iseseisvuslaste emissar Ahmed Zakajev ja europarlamendi saadik Gerard Batten.

Aquilioni kirjastuses väljaantud kogumik kannab nime „Allegations” (e.k. väited, süüdistused, kahtlused, millel pole kindlaid tõendeid). Raamat sisaldab Litvinenko artikleid ja intervjuusid, mis on eri aegadel ilmunud Briti pressis, raadios ja internetikülgedel.

„Me andsime selle raamatu välja, sest me tahame, et tema hääl kõlaks edasi,” selgitas Bukovski, kes ka kirjutas raamatule eessõna. Tema sõnul oli Litvinenkol omapärane artiklite kirjutamise võime — ta mõistis ajakirjandust ja publitsistikat omamoodi, tehes tihtilugu julgeid avaldusi, mida alati ei kinnitanud kindlad faktid.

Gordievski märkis omakorda, et Litvinenko kirjutas peaaegu iga päev ja oli oma stiililt ning mõjukuselt sarnane Anna Politkovskajale. „Te näete kirjutistes tema stiili, tema mürgisust, tema viha ja samas Suurbritannia ülistamist. Aleksandr vaimustus Briti armeest, politsei, riigiametitest,” lisas endine KGB-lane.

Endine Nõukogude ja hiljem Vene salateenistuste ohvitser põgenes aastal 2000 Suurbritanniasse, kus ta 23. novembril 2006 suri radioaktiivse poloonium-210 mürgitamise tagajärjel. Briti prokuratuur esitas mõrvasüüdistuse endisele agendile ja praegusele ärimehele Andrei Lugovoile, kes aga eitab oma seotust mürgitamisega.

Litvinenko ise aga süüdistas vahetult enne surma enda mürgitamises Vene president Vladimir Putinit.