Koos Vilniuses elava Dudajeviga istusid süüdistatavate pingil tema kaasosalised Kaunasest – 37-aastane Alius Jankauskas, 25-aastane Dainius Ivaška ja 26-aastane Nerijus Moncevičius, teatas Lietuvos Rytas Leedu Delfi vahendusel.

Neid süüdistatakse selles, et nad võltsisid kuritegeliku rühmitusena tegutsedes suurel hulgal dokumente, omasid narkootikume, varastasid pitsateid jne. Kõik süüdistatavad on vabaduses peale Moncevičiuse, kes on vahi all teises kuriteos kahtlustatuna.

Džohhar Dudajevi noorem poeg vahistati 2011. aasta kevadel. Tema juurest leiti seitse võltsitud Leedu passi. Kahtlustatakse, et Dudajev, kellel on Leedu elamisluba, viis Leedust välja partii võltsitud passe. Kahtlustatakse, et ta oli vahendaja võltsdokumentide valmistajate ja inimeste vahel, kes neid vajasid.

Varsti pärast seda arreteeriti Kaunases ka Dudajevi kaasosalised. Neist ühe kodust leiti dokumentide võltsimiseks vajalikud vahendid ja võltsitud isikut tõendavate dokumentide näidised. Võltsingud on üsna kvaliteetsed, kuid erivahenditega kontrollimisel saab kohe aru, et nad on võltsitud.

Uurimise andmetel müüdi võltsitud passe, mis võimaldavad vabalt liikuda Euroopa Liidu riikides, illegaalidele Venemaalt ja Gruusiast.

Süüaluse ema Alla Dudajeva ütles poja vahistamist kommenteerides, et see on Džohhari ja tema perekonna nime diskrediteerimise kampaania jätk.

Džohhar Dudajevi perekond asus Leetu elama pärast tema surma. Džohhar Dudajevi auks on Vilniuses nimetatud väike väljak, kus on ka mälestuskivi.