Varasem mainimine on agent „Heino” ettekandes Münsterist, kus agent kohtus Saksamaal elanud välislätlastega. Teist korda mainitakse Levitsit agendi „Artist” ettekandes ülemaailmse läti noorte kongressi komitee loomise kohta Bonnis. Kolmas mainimine on agendilt „Karmen” Levitsi külaskäigu kohta Siguldasse, kus ta kohtus Läti Rahvarinde aktivistidega. Informatsiooni ühegi agendi kohta neist ei leidunud Läti NSV agentuurikartoteegis, mis avaldati 2018. aasta lõpus, vahendab Läti Delfi.

Levits ütles Läti Delfile, et agent „Heino” oli kindlasti läti tekstiilikunstnik Rūdolfs Heimrāts, kes suri 1992. aastal. Ülejäänud kahe agendi isikut ei osanud Levits tuvastada.

Intervjuus Läti Delfile rääkis Levits veel ühest kokkupuutest Nõukogude eriteenistustega. See leidis aset 1990. aasta suvel pärast seda, kui Nõukogude Liit oli keelanud tal Lätti sisenemise. Levits otsustas aga sõita Riiga Leedu kaudu.

„Viisataotluses kirjutasin oma nime b-tähega. Ja mõtlesin, et petsin nad ära,” ütles Levits.

Viisa Levits tõepoolest saigi ning sõitis Leetu ja sealt Riiga. Selgus aga, et KGB teadis Levitsi külaskäigust ja tema plaanidest. Läti NSV KGB tollane juht Edmunds Johansons kirjutas isegi ettekande ministrite nõukogu esimehele Ivars Godmanisele, kellel soovitas Levitsiga mitte kohtuda.