Homopaar oli rahvusvahelise pedofiilide veebilehe Boyhood-magazine.org liikumapanev jõud. Samuti haldasid nad salajast internetikanalit lasteporno vahetamiseks Ameerika ja Indoneesia pedofiilidega, teatab De Telegraaf.

Riias sündinud peamine kahtlusalune Robert M., kelle Hollandi ajakirjandus on ristinud „Monster van Rigaks” („Riia koletiseks”), pole mitte ainult krüpteerimisspetsialist, vaid on ka kogenud IT-spetsialist ja veebilehtede ehitaja. Robert M. on veebilehti teinud kingitustepoodidele, tekstiiliettevõtetele, optikutele ja ühele Amsterdami autokoolile.

Pedofiilide veebileht Boyhood-magazine.org on registreeritud Robert M.-i abikaasa Richard van O. nimele. Bussijuhina töötanud van O. tegutses oma partneri variisikuna, et Robert saaks rahulikult kaadri taga lasteasutustes töötada.

Esmaspäeval suletud veebilehel Boyhood-magazine.org olid üles pandud iiveldama ajavad pildid väikestest lastest kummalistes poosides. Seal leidus ka pilte kahtlusalustest enestest koos lastega poseerimas.