Pärast valvekaamerate salvestuste ülevaatamist teatas politsei, et nende arvates sõitis Holloway kõnniteele meelega, vahendab Associated Press.

Politsei teatel on Holloway kodutu ja rahatu ning ta magas autos. Ta võis olla teel Texasesse, et kohtuda oma tütre isaga.

Pärast vahistamist kirjeldas Holloway pingelist perioodi, kui üritas koos lapsega autos magada, kuid turvamehed ajasid ta igalt poolt minema.

Siis sattus ta Las Vegase peamisse lõbustusasutuste piirkonda Stripile. Holloway ei oska seletada, miks ta kõnniteele sõitis, kuid mäletab, kuidas üks inimene vastu tuuleklaasi lendas ja selle purustas.

Holloway parkis sündmuspaigast mõni kvartal edasi ühe kasiino juurde, ütles parkla töötajale, et ta oli inimesi alla ajanud ja palus tal hädaabinumbril helistada, teatas Clarki maakonna šerif Joe Lombardo. Tagaistmel olnud tütar viga ei saanud.

Oregoni osariigi kohturegistrist selgus, et Holloway oli oktoobris oma nime Paris Paradise Mortoniks muutnud.

Pole tõendeid, et Holloway oleks olnud alkoholi tarbinud, kuid narkoeksperdi sõnul oli ta mingi stimulandi mõju all.

Ilma kautsjonita vahi all hoitavale Hollowayle esitatakse süüdistus mõrvas surmava relvaga, teatas Clarki maakonna prokurör Steve Wolfson, kelle sõnul on oodata ka suurt hulka muid süüdistusi.

Vanglas on Holloway jälgimise all, sest kardetakse, et ta võib enesetappu üritada.

Holloway vigastas kokku 35 inimest, kes viidi haiglasse. Kolm inimest on endiselt peavigastustega kriitilises seisundis.

Hukkus 32-aastane Jessica Valenzuela Arizonast, kes külastas Las Vegast koos mehega.

Vigastatud on pärit Oregonist, Floridast, Coloradost, Californiast, Washingtonist, Mehhikost ja Kanadast. Viis neist on Kanada kodanikud.