Alan ja Susan Sykes väidavad, et nad poleks mingil juhul ostnud 2000. aasta detsembris West Yorkshire’s Wakefieldis 83 000 naelsterlingit maksnud maja, kui nad oleksid teadnud, et 15 aastat varem tappis üks bioloog seal oma 13-aastase kasutütre ja tükeldas ta enam kui sajaks tükiks.

Abielupaar, kes maja pärast selle õudsest minevikust kuulmist kohe müüki pani, nõuavad nüüd müüjatelt James ja Alison Taylor-Rose’ilt kahjutasu. Sykesed nägid maja müümisega kõvasti vaeva ja kaotasid kokkuvõttes 8000 naela.

Paar väidab, et Taylor-Rose’id vastasid müügidokumendil eitavalt küsimusele: “Kas on veel mingit infot, mida ostjal võiks teie arvates olla õigus teada?”

Ka Taylor-Rose’id ei teadnud 1998. aastal maja ostes selle jubedast minevikust, kuid kuulsid sellest 1999. aasta algul, kui nende kirjakasti pandi anonüümkiri.

Bioloog Samson Perera mõisteti oma kasutütre surmas süüdi 1985. aastal. Lapse surnukeha tükke leiti põrandalaudade alt, lillepottidest ja kohvipurgist, osa laibatükke jäigi aga leidmata.