Lääne-Ukrainas Ternopili regioonis elav Galina rääkis vene Delfile, et on hetkel vanemate juures külas ning seal on vaikne.

"Kiievis toimuv on hirmus, me palvetame, et olukord muutuks. Olen ausalt öeldes juba vihane selle Maidani peale. Parem elada halvasti ja olla elus, kui elada hästi, aga olla surnud," rääkis Galina.

Varem oli ka Galina enda sõnul Euroopa Liiduga suhete arendamise poolt, kuid nüüd on ta meelt muutnud. "Kas me elame siis halvasti? Süüa on, alasti ringi käima ei pea.. Küll kunagi läheb elu paremaks, oleme selle ära teeninud."

Naine on mures oma abikaasa pärast, kes töötab Kiievis ega saa koju sõita, sest tee on blokeeritud. "Mu abikaasa oli samuti algul protestijate poolel, käis isegi korra Maidanil. Nüüd on ta aga pettunud ja tahab ainult koju saada," rääkis Galina, kes üritab mehega sidet hoida telefoni teel.

"Kui me algul Ternopili peaväljakul klassikaaslastega kokku tulime ja laulsime, oli tuju väga hea. Nüüd on aga see kõik lihtsalt hirmuäratav."

Ukraina tervishoiuministeeriumi teatel oli kolmapäeva hommikul kella kuuese seisuga Kiievi tänavarahutustes hukkunud 25 inimest.

"Surnud on 25 inimest: kaheksa neist pärast linna tervishoiuasutustes hospidaliseerimist (sealhulgas ajalehe Vesti ajakirjanik), neli siseministeeriumi haiglas ning 13 hukkunut viidi Kiievi linna kohtumeditsiinilise ekspertiisi kliinilisse büroosse," öeldi tervishoiuministeeriumi teates Interfax Ukraina vahendusel.

Arstiabi saamiseks pöördus tervishoiuministeeriumi teatel Kiievi tervishoiuasutustesse 351 kannatanut. Kella kuue ajal viibis haiglates 241 kannatanut.