„Nad kutsuvad tüdrukuid [pärast õhtusööki] teise restorani. Kui kõik on purjus, minnakse Centralbadeti spaasse ja mullivanni.” [...] „See on dekadents. See seltskond ei koosne mingitest inglitest.”

Kuninga sõbra endine naine kommenteerib meeste õhtuveetmist

„Tegamist oli suure seksipeoga neile, kes seda soovisid. Võin öelda otse, et sel hilisõhtul armatseti nii siin kui seal.”

„F”, 1980. aastatel seltskonnas pidutsenud naine

„Sain aru, et poliitikud ei juhi Stockholmi, need on need mehed. Omamoodi valge maffia, osa Rootsi suurematest majandustegelastest.”

„G”, 1980. aastatel seltskonnas pidutsenud naine

„Kuningas tundus tegelikult üsna igav ja mittemidagiütlev, kuid kui ta oli alkoholi saanud, muutus ta täielikult, tantsis laual, tegi nalja ja jõi ohtralt.”

„A”, 1980. aastatel seltskonnas pidutsenud naine

„Kõigepealt [ärimees Jan] Stenbeck ja nüüd see [kuningas]. Sul ei ole aimugi, kui kõrgete panustega sa mängid.”

Restoranipidaja Erik Lallerstedt kommenteerib Camilla Henemarkile viimase suhet kuningaga

„Mõelda, kui rootslased teaksid, mis suletud uste taga toimub. Siis olin noor tüdruk, kelle arvates oli kihvt kuninga ja tema sõpradega pidutseda. Tundsin end väljavalituna. [...] Tahan, et see asi avalikuks tuleks, sest seda ei saa heaks kiita.”

„E”, 1980. aastatel seltskonnas pidutsenud naine

„Mõtlesin, et „ma ju teenindasin sind. See peab olema nali.” Ma ei saa aru sellest, et ta [kuningas] väidab, et ei olnud seal.”

Atlanta striptiisiklubi Gold Club töötaja

„Mõtlesin, et jumal hoidku, need on ainult ettekujutused ja sellepärast ei ole kellelegi midagi öelnud, keegi ju ei usuks. Võin ainult kinnitada, et ta [kuningas] tegeles seksiga. Kas minu või kellegi teisega, ma ei saa öelda, et minuga, aga ma nägin seda.”

„F”, 1980. aastatel seltskonnas pidutsenud naine

Allikas: „Carl XVI Gustaf, Den
motvillige monarken” (Thomas Sjöberg, Deanne Rauscher, Tove Meyer)