Ajaleht Süddeutsche Zeitung kirjutas neljapäeval, et mehe kuulutas kadunuks tema Rudolstadti tööandja 4. augustil. Usaldusväärse töötajana tuntud mees polnud enam tööle ilmunud ja temaga ei õnnestunud ka ühendust saada, vahendab The Local.

Mehe otsingud ei andnud mingeid tulemusi. Hiljem leiti Eisenachi linnas tema rahakott koos rahaga, mis pani politsei arvama, et ta oli langenud õnnetuse või kuriteo ohvriks.

Kolmapäeval aga andis mees end politseis üles Baieri väikelinnas Bad Stebenis. Politsei tundis ta kadunud isikute andmebaasis olnud foto järgi ära. Ta oli neli kuud tagasi Tüüringis kadunuks kuulutatud.

Mees, kellel polnud absoluutselt mingit raha, oli alates suve lõpust metsas elanud. Tsivilisatsiooni rüppe tagasi ajas ta aga viimase aja käre pakane.

Mees oli kõndinud mööda metsi mägionnist mägionni. Ta korjas matkajate poolt ära visatud pudeleid ja läks aeg-ajalt küladesse, kus ostis taararaha eest süüa.

Detsembri alguse paiku said ta kingad ja riided märjaks ning magamiskott polnud enam käreda talvepakase jaoks piisav.

Lõpuks otsustas mees ringiuitamise lõpetada ja läks politseisse kahe kilomeetri kaugusel Tüüringi ja Baieri piirist lõunas.

Võimud andsid mehele ööseks ulualuse ja rongipileti koju.