Willmersbachi küla asub Frangimaal ning seda ümbritsevad põllud ja niidud, kuid idüll on petlik. Praegu 69-aastane mees vägistas arvatavasti oma tütart Renatet 34 aastat ning tütar sai isalt kolm poega. Lapsed sündisid puudega ning kaks neist on tänaseks juba surnud, kirjutab Der Focus.

Ajalehe Bild andmetel suri poeg Rainer üheaastaselt 1987. aastal ning poeg Richard nelja-aastaselt 2009. aastal. Kolmas poeg Hans-Peter on 16-aastane.

Renate B. kaitses oma piinajat. Üks külaelanik meenutab, et oma lapse isa ei tahtnud naine avalikustada. „Ta ütles, et see juhtus Baieri metsas“, meenutas külaelanik.

Linnapea Jürgen Mönius ütles: „Seetõttu ei saanud me midagi teha, kuigi kuulujutud levisid.“

„Paljud kahtlustasid sellist asja“, rääkis üks naaberkülast pärit 50-aastane mees. Tema sõnul ei ole ta 46-aastast tütart näinud. Ta rääkis, et külas olid inimesed naise tihedast rasestumisest imestunud, sest tal ei olnud meest.

Ühe naabri sõnul kolis tütar peale juhtumi avalikuks tulemist majast välja.

Teise naabri sõnul ei olnud neil selle perega probleeme. Pere olevat olnud alati viisakas ning alati tervitanud. Ohvrit nägi naaber harva, ainult mõnikord sisseoste tegemas ning siis oli alati ka isa kaasas.

69-aastane Adolf B. on naabri sõnul pikk ning kõhn. Tema käes oli peres võim. Adolfi naist nägi naaber tihti sinise silmaga.

Isa sundis oma tütart endaga metsa sõitma, et teda auto tagaistmel vägistada. Tütre kooliaegne sõber ütles ajalehele Bild: „Nad sõitsid viis korda päevas välja. Kuulujutte levis külas juba ammu....“

Ka naabri sõnul levisid külas juba ammu kuulujutud selle kohta, mis selle maja akende taga toimuda võib. Keegi ei võtnud aga midagi ette. „On inimesi, kellega ei taheta mingit tegemist teha“, ütles naaber.