Krasnodari krai koosseisu kuuluba ka Sotši, kus toimuvad 2014 aasta taliolümpiamängud. "Selline kuritegu võib toimuda igalpool regioonis," vahendasid Vene uudisteagentuurid kuberneri sõnu. "Kahjuks, suurema või väikesema tõenäosusega, eksisteerivad sellised kriminaalbanded igas kohalikus omavalitsuses regioonis. Sellised rühmitused on tekkinud meie oma silme all," märkis ta.

Seoses massimõrvaga on vahistatud kümmekond inimest. Kriminaalasi on algatatud näiteks ka Kuševskaja rajooni terrorismivastase võitluse üksuse juhile Aleksandr Hodõtšile, keda süüdistatakse volituste ületamises. Muuhulgas kahtlustatakse teda kuue miljoni rubla väljapressimises ühelt kohalikult ettevõtjalt.

Kohalik miilitsaülem on ka 12 inimese massimõrva organiseerimises kahtlustatava Sergei Tšapka lähedane sõber ja lapse ristiisa. Mõrva motiiviks peavad juurdlejad praegu kättemaksu.

Kuševskaja rajoonis tegutsevad praegu Venemaa keskuurimisorganite töötajad. Lisaks konkreetsele massimõrvale püüavad nad leida vastuse ka küsimusele, mis on takistanud kohalikul miilitsal ja võimudel 15 aasta jooksul nn Tšapka rühmituse tegevusele piiri panemist.