TASS vahendab, et nüüd on Venemaal kokku 15 770 koroonajuhtumit, neist 10 158 Moskvas. Ööpäevas lisandunud juhtumite arv 2186 oli puhangu seni kõrgeim. Moskvas lisandus 1306 juhtumit ja suri 14 inimest. Kokku suri üle Venemaa ööpäevaga 24 inimest. Kokku on koroonaviiruse tagajärjel surnud 130 inimest.

Moskvas on eriolukord kehtinud juba kaks nädalat, ent meer Sergei Sobjanin tunnistab, et hetkel kehtestatud meetmetest ei piisa. Ta viitas, et paljud inimesed pole järginud valitsuse reegleid. "Lähiajal on ees katsumused. Peame olema kannatlikud ja julged, muidugi ka vastutustundlikud."

Praegu testitakse Moskvas päevas umbes 17 000 inimest, seda numbrit loodetakse veelgi kasvatada.

Mis puutub piirangutesse, siis tulevast kolmapäevast on ühistranspordi, takso, mootorrataste ning isikliku auto kasutamiseks tarvis digitaalset luba. Tööl võib nende liikumisvahenditega käia, kui kodukontori võimekust pole, ent näiteks isiklikuks tarbeks võib nädalas loa saada maksimaalselt kahel päeval.

Jalutamine on pealinnas lubatud, ent linnavõimud manitsevad, et tuleks teha vaid sihipäraseid käike, näiteks poodi ja apteeki.