Moskva raadiojaama SITI-FM teatel on barrikadeerunud meeste näol tegemist korrespondentide Eljhan Mirozojevi ja Oleg Ptaškiniga, kes protestivad sel moel oma vallandamise vastu, mida nad nimetavad ebaseaduslikuks.

Märgitakse, et koondatud mehed on ähvardanud ennast bensiiniga üle valada ja põlema panna, kui nende suhtes üritatakse jõudu rakendada.

Raadiojaama teatel vallandati eriprojektide stuudios töötanud korrespondendid 2. märtsil. Mirozojev ja Ptaškin kinnitavad, et Pervõi Kanali juhtkond on rikkunud nende õigusi, sest neile ei makstud ettenähtud kompensatsiooni.

Nüüd nõuavad mehed nende töösuhte taastamist ning seejärel seadusliku vallandamist. Mirozojev ja Ptaškin on saatnud juba vastava kaebuse Venemaa presidendi, inimõiguste komissari, riigiduuma ja ühiskondliku koja nimele.

Netiväljaande Gazeta teatel on telekeskuse töötajatel siiski õnnestunud tungida kabinetti, kus Mirozojev ja Ptaškin end peitsid. Üks korrespondent on teatanud telefoni teel, et neid viiakse vägivaldselt „kuhugi“.