Detektiivide sõnul oli 17-aastane Tim Kretschmer lähedal elava tüdrukuga sõbrasuhetes. Tüdruk lükkas aga peol Kretschmeri lähenemiskatsed tagasi ja lõpetas hiljem igasugused suhted, vahendab The Times.

Tüdruku nime pole avaldatud, kuid Kretschmeri lähedal elasid kolm naissoost ohvrit – 16-aastased Chantal Schill ja Jana Schober ning 14-aastane Stefanie Kleisch.

Chantal suri esimesena oma toolil Winnendeni Albertville’i reaalkooli klassiruumis number 305. Politsei sõnul meenutas see hukkamist. Seejärel tulistas Kretschmer Janat ja 16-aastast Kristina Strobelit ning lahkus klassiruumist. Järgnevalt tappis Kretschmer Stefanie’ ja veel neli tüdrukut, ühe poisi ja kolm õpetajat.

Uurijad avastasid laupäeval, et Kretschmer, keda sõbrad ja perekond kirjeldasid kui vaikset ja viisakat, omas internetis salajast identiteeti. Ta osales vestlustel koolitulistamiste kohta nime all „JawsPredator1”.

Kretschmeri arvuti kõvakettalt leiti enam kui 200 pornograafilist pilti, sealhulgas 120-l neist oli kujutatud kinniseotud naisi.