Rünnak leidis aset pärast perekonna laupäevast kogunemist ühe pereliikme koju Thane`i, mis asub umbes 32 kilomeetri kaugusel Mumbaist. India politsei väitel lõikas Hasnin Anwar Warekar oma perekonnaliikmetel kõri läbi ja poos seejärel ennast ise üles, vahendab The Guardian ja SkyNews.

Ohvrite seas oli kaheksa last, mehe naine, tema kolm õde ning vanemad, teatab Indian Express.

Mehe 21-aastane õde oli ainuke, kes jõhkra mõrvakatse üle elas ning ta viidi haiglasse. Naine oli peale laupäeva südaööd karjuma hakanud ja selle peale naabrite tähelepanu äratanud.

Kohalik meedia väidab, et mees uimastas ilmselt kogu perekonna pannes nende toidu sisse mingisugust ainet. Samas on meedias juttu ka võimalusest, et perekond tapeti peale seda, kui kõik olid magama läinud ja uinunud.

"Esialgsed tõendid näitavad, et süüdistatav pani kõik maja uksed lukku ja tappis perekonna une pealt noaga, mille tema surnukeha juurest leidsime," ütles aga Ashutosh Dumbre, Thane`i politsei asekomissar. Samas ootab politsei ära ka lahanguaruande, et saada teada, kas ohvrid uimastati või mitte.

Politsei teatel ei oska nad hetkel midagi arvata mehe jõhkra teo motiividest, kuid kohaliku meedia sõnul olevat asja taga vaidlused kinnisvara ümber. Politsei esindaja sõnas neid väiteid kommenteerides, et asja uuritakse.

Teada on, et Warekar töötas ühes Mumbai erafirmas ja teadaolevalt ei olnud tal suuri võlgasid ega vaidlusi pooleli. Kõige rohkem loodetakse infot saada mehe õelt, kui viimane on niipalju paranenud, et suudab rääkida.

Kohaliku meedia väitel on surmapaiga juurde kogunenud suur hulk rahvast, kes jõhkra kuriteo ohvreid leinavad.