Kõigepealt ei pööranud Pyongyangi lähedal asuv farm piisavalt tähelepanu Kim Jong-uni surnud isa Kim Jong-ili õpetusele. KCNA teatel oli just Kim Jong-il inspiratsiooniks projektile, mille eesmärk on pakkuda rahvale maitsvat ja toitvat kilpkonnaliha, mida tundakse väärtusliku energiaandjana juba vanadest aegadest, vahendab CNN.

„On raske mõista, et farm, mida Kim Jong-il külastas, ei organiseerinud isegi ruumi revolutsioonilise ajaloo alaseks harimiseks,“ tsiteeris KCNA Kim Jong-uni. „Töötajad, kes ei ole suutnud sügaval meeles pidada tema juhtimisel tehtud saavutusi, suudavad vaevalt täita oma rolli meistritena tootmises.“

Kim Jong-un lisas kurjakuulutavalt, et farmi õhkkond oli täiesti erinev teiste tema külastatud farmide omast.

Farm oli mõeldud ka mageveehomaaride kasvatamiseks, kuid selle juhtide ebakompetentsuse, iganenud mõtteviisi ja vastutustundetu tööstiili tõttu ei suuda ta seda teha, pahandas Kim Jong-un KCNA vahendusel.

„Kogu töötajaskond ja riigi rahvas näevad ööpäevaringselt vaeva, et teha häid kingitusi Korea tööliste partei 70. aastapäevaks, kuid ma ei suuda kuidagi mõista, milliste edusammudega soovivad selle farmi juhid ja töötajad tervitada oktoobripidustusi,“ tsiteerib KCNA Kim Jong-uni.