Juba enne sündi saatis Põhja-Korea tulevane juht korda imesid. Ametlikud elulookirjutajad väidavad, et tema sündi Paekdu mäel asunud onnis 1942. aasta veebruaris kuulutasid ette pääsuke ja kahekordne vikerkaar. Kui Kim sündis, süttis öötaevas uus täht, vahendab Daily Telegraph.

Kui Kim 1994. aastal esimest korda golfikepi kätte võttis, tegi ta Põhja-Korea ainukesel golfirajal tulemuse 38 alla pari, sealhulgas 11 hole-in-one’i. Seejärel otsustas ta igaveseks golfist loobuda.

Kimil on võime puhta mõttejõu abil ilma muuta.

Tulevane juht oli lapsena geenius. Ametlikud biograafiad väidavad, et ta õppis käima kolme ja rääkima kaheksa nädala vanuselt.

Põhikooliõpilasena Pyongyangis parandas ja karistas ta oma õpetajaid ajaloo ebaõige interpreteerimise eest.

Kim kirjutas kahe aasta jooksul kuus täispikka ooperit, millest kõik on paremad kui kõik muu muusikaajaloos, öeldakse ametlikus eluloos.

Kim kavandas 170-meetrise Juche idee torni, mis asub Pyongyangi kesklinnas Taedongi jõe idakaldal ja mille tipus on punane leek.

Ametliku eluloo järgi kirjutas Kim oma isa Kim Il Sungi nimelises ülikoolis õppides 1500 raamatut. Kim lõpetas ülikooli 1964. aastal.

Korea keskuudisteagentuuri teatel on Kim filmitööstuse kõigi aspektide ekspert ning on filmi „Naisüliõpilase päevik” stsenaariumisse parandusi teinud ja juhtinud selle ülesvõtmist. Tema lemmikfilmid on teadetekohaselt „Reede 13.”, „Rambo” ja kõik, kus mängib Elizabeth Taylor.

Kimil on väidetavalt teener, kes kontrollib iga talle serveeritavat riisitera. Iga väiksemagi defektiga riisitera lükatakse kõrvale.