Hiina uudisteagentuuri Xinhua teatel kuulub ühe pardal olnud hiinlase passi number isikule, kes on Hiinas elus ja terve ning pole oma passi ära kaotanud.

Varasemalt teatati, et kahel lennukis olnud isikul olid ilmselt varastatud EL passid. BBC andmeil olid neil broneeritud jätkulennud Pekingist Euroopasse.

Nüüdseks on teada ka fakt, et viis lennule registreeritud reisijat ei jõudnudki lennukisse ning nende pagas tõsteti lennukit maha.

Malaisia õhujõud peavad senise uurimise põhjal võimalikuks, et Malaysia Airlinesi reisilennuk pöördus enne kadumist marsruudilt tagasi, samuti on kaalumisel versioon, et lennuki kadumisega võivad olla seotud terroristid.

Varastatud passid, nende kasutamine ja lennuki äkiline kadumine võivad uudisteagentuuri allikate hinnangul viidata just nimelt sellele, et lennukis oli pomm.

Terroriorganisatsiooni Al-Qaida liikmed on varasemalt kasutanud varastatud isikutunnistusi, varjamaks oma tegelikke andmeid. "Uurime kõiki võimalusi," ütles Malaisia transpordiminister
Hishammuddin Hussein pühapäeval.

Kuala Lumpurist Pekingisse teel olnud reisilennuk jäi kadunuks ööl vastu laupäeva.

Uurijad selgitavad praegu, kas reisilennuki müstilises kadumises võib olla mingi roll terrorismil. USA föderaalne juurdlusbüroo FBI saadab seetõttu Malaisiasse appi oma agendid.

Terrorikahtlusi lisas asjaolu, et kahel reisijal olevat olnud varastatud Euroopa Liidu passid, kirjutavad välisagentuurid. Lisaks uurivad ametivõimud veel kahe reisija päritolu. Uurimisel on abiks Kuala Lumpuri lennuvälja turvakaamerapildid, millel on peal reisijad.

Meres on võimalikus lennuki hukupaigas märgatud kaht õlilaiku, ent mitte mingit märki lennukivrakist ega reisijate esemetest.

Jäljetult kadunuks jäänud lennukis oli 239 reisijat ja meeskonnaliiget.