Organisatsiooni liikmed kutsuvad kogu Suurbritannia moslemeid kogunema 31. oktoobril Londonisse marsile, et nõuda šariaadiseaduste täielikku kehtestamist Ühendkuningriigis, kirjutab Daily Telegraph.

Organisatsiooni veebilehel on kujutatud mitmeid tuntud Briti objekte, sealhulgas Nelsoni monumenti ja parlamendihoonet, millele on lisatud minaretid ja islamimotiivid. Kõrvalolev tekst väidab, et pildid on vajalikud selleks, et ette valmistada Suurbritanniat tulevaseks islamirevolutsiooniks.

Veebilehel kirjutatakse: „Üle kogu maailma, aga eriti Ühendkuningriigis aset leidva islamiülestõusu valguses võib tulla kindlale järeldusele, et uue ajastu koit on lähedal ja lõpliku sõnumitooja Muhamedi ettekuulutused islami maailmavallutusest on tõepoolest tõsi. Sellest tulenevalt pidasime meie Islam4UK-s vajalikuks teha Briti avalikkusele teatavaks, millised muutused toimuvad, kui Suurbritannia läheb selle hiilgava ülemvõimu alla, mitte ainult psühholoogiliseks valmisolekuks, vaid ka ahvatluseks, et julgustada ja kiirustada selle teoks saamist.”