Neljapäeval toimunud kohtu eelistungil tunnistas uurija, et Harris saatis 18. juunil telefoniga pornograafilisi pilte iseendast mitmele naisele, sealhulgas 17-aastasele tüdrukule, samal ajal kui tema poeg kuumas autos hinge heitis, vahendab CBS News.

Cobbi maakonna politseiuurija Phil Stoddard tunnistas veel, et 22-kuuse Cooperi kohta oli tehtud kaks elukindlustuspoliisi, üks 2000 dollarile ja teine 25 000 dollarile.

Stoddard kirjeldas tõendeid, mis prokuratuuri väitel näitavad, et Harris jättis lapse tahtlikult autosse, elas praktiliselt kaksikelu ning teda ei peaks kautsjoni vastu vabastama.

Stoddard rääkis, et Harris, kes ütles politseile, et unustas kogemata lapse lasteaeda viia, vahetas päeval, kui laps suri, tööl olles alastipilte kuni kuue naisega. Uurimine selgitas välja, et Harrisel on komme interneti kaudu erinevate naistega suhelda ning ta on mõnega neist ka kohtunud ja rääkinud vähemalt ühele neist, et on oma naist ka varem petnud.

Stoddardi sõnul uuris Harris mõni nädal enne Cooperi surma internetist „kuidas vanglas ellu jääda“ ja vaatas veebilehti, kus propageeriti „lapsevaba elu“.

Laps jäi üksi autosse umbes seitsmeks tunniks. Sel päeval kell 17.16 oli temperatuur politseiorderi järgi 31 kraadi Celsiuse järgi. Laps suri ülekuumenemise tagajärjel.