„Tal on must hing ja see on selle riigi juhtimiseks täiesti sobimatu,“ ütles Khan CNN-ile. „Armastus ja poolehoid, mida me oleme saanud, kinnitab, et meie lein, et meie kogemused sellel maal on olnud õiged ja positiivsed. Maailm võtab meid vastu ennenägematul moel. Nad on näinud tema iseloomu, tema hinge mustust.“

Khan saavutas üleriigilise tuntuse pärast seda, kui võttis kõne ajal demokraatliku partei kongressil taskust välja USA põhiseaduse köite ja väljendas kahtlust, kas Trump on seda lugenud.

Pühapäeval ütles Khan, et Trumpi poliitika ja tema teguviisid ei näita, et tal oleks mingit arusaamist riigi põhilistest, fundamentaalsetest põhiseaduslikest põhimõtetest.

„Ta räägib inimeste kõrvaletõrjumisest, kohtunike, kogu kohtusüsteemi, sisserändajate, moslemitest sisserändajate mitteaustamisest. See on lõhestav retoorika, mis on täielikult põhiliste põhiseaduslike õiguste vastane,“ ütles Khan.

Khani sõnul puuduvad Trumpil tähtsaimad omadused, mida president vajab.

„Kaks asja on absoluutselt vajalikud igas liidris või igas isikus, kes püüdleb, soovib olla liider. See on moraalne kompass ja teine on empaatia,“ ütles Khan.