Madoffi petuskeemi ohvriteks langesid rikkad ja juudid. Eelkõige aga rikkad juudid. Ta võis täielikult laostada enamuse Palm Beach Country Clubi juudi liikmetest, kirjutab Gawker.com.

Madoff oli suurepärane rahapaigutaja, kes võis käsutada klubi 300 liikmest enamuse varasid, juutidest klientuuri varasid USA idarannikul ja rikaste valgete protestantide omi.

Paljud Palm Beachi miljonärid on maa pealt pühitud. Nagu ka nende heategevusraha.

Hiljuti toimus suures osas juutide osavõtul üks heategevusüritus. Ühe osaleja sõnul oli meeleolu nagu Titanicul. Laev oli uppumas ja inimesed karjusid: „Ma kaotasin selle ja selle.” Kõik olid purjus. Titanic oli põhja minemas ja pidu võis sama hästi ka jätkuda.

Kolledžirahad, pensionid, kõik! Kogu idaranniku ulatuses.

„On inimesi, kes olid mõni päev tagasi väga, väga jõukad, aga on nüüd tõeliselt vaesed,” ütles Manhattani advokaat Brad Friedman. „Neile ei jäänud midagi peale korterite või majade, mille nad peavad maha müüma, et eluga edasi minna.”

Ühe investeerimisfondi haldur Douglas Kass hindab, et vähemalt 15 miljardit dollarit, mis oli kontsentreeritud Floridasse ja New Yorki, on läinud „raha paradiisi”.