Umbes 39 eurot maksab kolmekäiguline õhtusöök Frankfurdis, Münchenis 32 eurot ning Berliinis ainult 28 eurot. Tokios peab aga 76 eurot maksma, Oslos 55 ning Zürichis 51 eurot, kirjutab Die Welt. Jooke ei ole arvesse võetud.

Need on keskmised hinnad, mis annavad palkade ja hindade ülevaate maailmas.

Kõige paremini teenivad inimesed Šveitsis: Zürichis ja Genfis. Nendele järgnevad Oslo ja Kopenhaagen. Saksa linnadest juhib palkade arvestuses München. Maailma arvestuses on ta üheksandal kohal. Berliinil on maailma arvestuses 18 koht.

Ainuüksi palgad näitavad üsna vähe riikide elukvaliteeti. Tuleb arvestada ka hindasid, mille pingerida on palkadele üsnagi sarnane.

Hindade osas juhib Oslo, järgnevad Zürich ja Genf. Neljandal kohal olev Kopenhaagen on peaaegu kümme protsenti odavam kui koht number kolm. Saksamaa linnadest on kõige kallimad München ja Frankfurt. Berliin on alles 33 kohal.

Odavate hindade tõttu asub Berliin elukvaliteedi arvestuses 12 kohal, München 19 kohal ning Frankfurt on kohal 20. Esimesel kohal on jälle Zürich, mis tähendab, et kuigi see linn on kõige kallim, teenivad inimesed ka piisavalt raha nind seega omavad kõrgeimat elukvaliteeti.

Seitsmendal kohal olevas Genfis ei näe enam ostujõud nii hea välja. Oslo on 26 kohal, mis tähendab, et seal ei teeni inimesed kõrgetele hindadele vastavalt.