"Mul ei ole mingit kahtlust, et tema süütus leiab tõestust," on öeldud tuntud teleajakirjaniku Anne Sinclairi avalduses, kirjutab BNS.

Dominique Strauss-Kahn võeti Air France'i lennukilt maha New Yorgi John F. Kennedy lennuväljal. Talle esitati süüdistus vägistamiskatses ja vabaduse võtmises.

Väidetavalt oli New Yorgi 44. tänaval asuva Sofiteli hotelli 32-aastane teenijanna eile keskpäeval Strauss-Kahni hotellituba koristanud, kui vannitoast alasti väljunud mees ta voodile paiskas, suuseksi nõudis ning ohvrit tund aega ebaseaduslikult kinni pidas.

62-aastast endist Prantsuse rahandusministrit ja Prantsusmaa Sotsialistliku Partei juhtpoliitikut on peetud partei kandidaadiks 2012. aasta aprillis toimuvatel presidendivalimistel.

Strauss-Kahn oleks pidanud homme osalema Euroopa Liidu rahandusministrite kohtumisel Brüsselis, kus tulevad arutusele abipaketid Portugalile ja Kreekale.

IMFi juhtimise võttis üle Strauss-Kahni asetäitja

Rahvusvahelise Valuutafondi tegevdirektori kohuste täitmise võtab seksuaalkuriteokahtlusega vahi all oleva Dominique Strauss-Kahni äraolekul üle tema asetäitja John Lipsky, teatas BNS.

IMF tegi täna avalduse, et vaatamata juhtunule on organisatsioon jäänud täiesti tegutsemisvõimeliseks.