Strauss-Kahnil on olnud varemgi probleeme oma libiidoga, kirjutab Daily Telegraph. Nüüd aga imestatakse, miks ei ole laiem avalikkus olnud teadlik mehe „ilmselgelt talitsematust libiidost“, vahendab Uusi Suomi.

Ajakirjanik ja kirjanik Christophe Deloire imestab Prantsuse ajalehes Le Monde, miks vaikib meedia kummalisel moel Strauss-Kahni juhtumist. Deloire’is tekitas 2006. aastal pahameelt see, kui vähe meedia näitas üles huvi tema ja Christophe Dubois’ raamatu „Sexus Politicus“ vastu, milles olid ära toodud kõik Strauss-Kahni seiklused naistega.

Raamatu ja prantslaste vaikimise märgib ära ka Mail & Guardian. Ajalehe teatel nimetati raamatus Strauss-Kahni võrgutamisstiili pea kinnisideest lähtuvaks. Seal kirjutati, et mitmed naisajakirjanikud on pidanud Strauss-Kahni lähenemiskatseid ebameeldivaks, kuid naiste nimesid raamatus ei mainita.

Ajakirjanik Tristane Banon kaalub siiski Strauss-Kahni vastu süüdistuse esitamist. Banoni väitel kasutas Strauss-Kahn tema vastu seksuaalset vägivalda 2002. aastal intervjuu ajal. Imestust äratab seejuures, miks pole Banon varem tegutsenud.