Venemaa transpordiministeeriumis välja töötatud valitsuse määruse projekt anti 1. detsembril kooskõlastamiseks Venemaa lennundusametkonnale Rosaviatsija. Dokumendis on öeldud, et lennufirmade reisid tuleb organiseerida KHL-i tellimusel. Kui määruse projekt heaks kiidetakse, võivad mõlemad lennufirmad aasta jooksul Venemaa siselendudel lennata, vahendab Lenta.ru.

Holidays Czech Airlines on Slovakkia klubi Lev Poprad ametlik lennufirma ja airBaltic Riia Dinamo oma. Mõlemad meeskonnad mängivad KHL-is. Ametlikku lennufirmat hakkas hokiliiga otsima pärast selle aasta septembris Jaroslavlis toimunud lennukatastroofi, milles hukkus kogu kohaliku Lokomotivi meeskond. KHL-i ametliku lennufirma tiitlile pretendeerib ka Venemaa riiklik lennukompanii Aeroflot.

KHL-i allika teatel kaheldakse liigas, kas ainult Aerofloti teenustest piisab. Praegu uurivad hokimänedžerid mitmete firmade pakkumisi – teenuste kvaliteeti ja hindu. Aerofloti esindaja imestas KHL-i tegevuse üle, öeldes, et midagi sellist on võimalik ainult kolmanda maailma riikides.

Holidays Czech Airlines on Tšehhi rahvusliku lennukompanii ČSA Czech Airlines tütarfirma, mis teeb tšarterreise Türgisse, Kreekasse ja Hispaaniasse. Firmal on neli uut lennukit, mille keskmine vanus on 11 aastat. AirBaltic on Läti rahvuslik lennufirma, millel on ligi 40 lennukit.